Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Ένας πραγματικός πρίγκιπας! Η πράξη καλοσύνης του William που συγκίνησε!



Μια από τις πιο τυχερές γυναίκες είναι σίγουρα η Kate Middleton! Οι λόγοι που την κάνουν είναι οι προφανείς, ωστόσο τώρα έρχεται να προστεθεί ακόμα ένας. Εκτός του ότι ο σύζυγός της, πρίγκιπας William έχει οτιδήποτε θα μπορούσε να ζητήσει κάποια από έναν σύντροφο –και κάτι παραπάνω- τώρα εκείνος μας αποκαλύπτει ακόμα μια πτυχή του χαρακτήρα του που μας έκανε να τον θαυμάσουμε ακόμα περισσότερο.

Πριν λίγες μέρες, ένα μικρό κορίτσι τραυματίστηκε βαριά κατά τη διάρκεια ενός τρομερού τροχαίου. Ο πρίγκιπας με την ομάδα του ήταν εκείνος που έσπευσε στο μέρος του συμβάντος και βοήθησε την 9χρονη άμεσα.
rs 634x1201-150922093311-634.Prince-William-Air-Force-JR-92215 1aabb

Η φιλανθρωπική δραστηριότητα των δύο παιδιών της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα είναι γνωστή. Όπως φαίνεται, και οι δυο τους έμοιασαν στην μητέρα τους και μας συγκινούν με την φιλανθρωπική τους δράση. Μπράβο τους!


Πηγή: http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/JUICY-NEWS/item/117708-enas-pragmatikos-prigkipas-i-praxi-kalosynis-toy-william-poy-sygkinise#ixzz3naf5D3kb








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.