Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Eνα σπάνιο δελφίνι που γίνεται ροζ όταν θυμώνει (Photos + Video)






Είναι γλυκύτατο, εξαιρετικά σπάνιο και κυριολεκτικά δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά του. Γίνεται ροζ όταν στενοχωριέται, όταν θυμώνει, ακόμη κι όταν ντρέπεται.



Το δελφίνι ζει στην αιχμαλωσία, στο θαλάσσιο πάρκο της Taiji , στη δυτική Ιαπωνία, όπου μεταφέρθηκε μετά το διαβόητο κυνήγι δελφινιών που γίνεται κάθε χρόνο στη χώρα, οδηγώντας χιλιάδες αθώα πλάσματα στο θάνατο και την αιχμαλωσία, παρά την παγκόσμια κατακραυγή.

Είναι αλμπίνος και η αλλαγή στο χρώμα του προκαλείται από τα αιμοφόρα αγγεία, περίπου όπως γίνεται όταν οι άνθρωποι κοκκινίζουν

Ακτιβιστές έχουν μηνύσει το πάρκο, οι υπεύθυνοι του οποίου, από την πλευρά τους, υποστηρίζουν ότι παρέχουν στο άτυχο πλάσμα ιδανικές συνθήκες διαβίωσης.

Εικάζεται ότι πρόκειται μόλις για το δεύτερο δελφίνι του είδους του στην ιστορία που βρέθηκε αιχμαλωτισμένο και… «βοηθάει» οικονομικά το πάρκο, αφού χιλιάδες άνθρωποι συρρέουν για να το δουν…































h

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.