Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:Συγκλονιστικό βίντεο! - Η θαυματουργική Εικόνα της Παναγίας δεν επέτρεψε στους κλέφτες να κλέψουν την εκκλησία. (video - φώτο)



Έσπασαν τις πόρτες και μπήκαν μέσα στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Γιάτρισσας στο Λουτράκι και όταν έφτασαν μπροστὰ στὴν Εἰκόνα τῆς Παναγίας "πάγωσαν" έκαναν τον σταυρό τους και έφυγαν.




O  παπα-Νίκος Βασιλόπουλος εφημέριος του ιερού ναού βαθιά συγκινημένος εξηγεί πώς έγινε θαύμα απο την Παναγία παραμονή των Χριστουγέννων για να προστατέψει τον Ιερό Ναό και δεν επέτρεψε στους κλέφτες να κλέψουν την εικόνα.

1 σχόλιο:

  1. κινηθηκε το τεμπλο κι ακουστηκε κάτι σαν υποκωφη φωνη, σαν κατι να τους λεει, οπως δείχνει το βιντεο, γι αυτο τα έπαιξαν και την κοπανησαν, ο πίσω την κοπανάει αμέσως, οι αλλοι δυο λίγα δευτερολεπτα αργοτερα. Τωρα ήταν αυτη η κινηση του τεμπλου σύμπτωση, ήταν κανενας τοπικος μικροσεισμός, ήταν θεϊκό σημάδι, ποιος ξερει... Οι παπάδες λένε οτι ηταν θεικο σημαδι, οι αθεο-αναρχο-μαρξιστες θα πουν οτι ηταν τυχαιος μικροσεισμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.