Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

5 Ελληνίδες τραγουδίστριες που εξαφανίστηκαν από τη σόουμπιζ -Τι κάνουν σήμερα και πόσο έχουν αλλάξει [εικόνες]







Σε έναν χώρο με τεράστιο ανταγωνισμό, τρικλοποδιές, μεγάλες απαιτήσεις και πίεση όπως αυτόν της νύχτας, είναι δύσκολο να φτιάξεις όνομα και πολύ εύκολο να χαθείς από το προσκήνιο. Τα νυχτερινά μαγαζιά διασκέδασης δεν ξεμένουν ποτέ από νέους ανθρώπους που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο τραγούδι και να κάνουν επάγγελμα αυτό που αγαπάνε. Γι” αυτό και το να μείνεις «πρώτο όνομα» για πολλά χρόνια είναι μεγάλη υπόθεση.

Δεν είναι βέβαια μόνο το ότι μπορεί να μην τα καταφέρεις. Πολλές φορές, είναι πολύ πιθανό να θελήσεις ο ίδιος να αποσυρθείς. Από άρνηση για συμβιβασμό, από αλλαγή προτεραιοτήτων ή απλά για προσωπικούς λόγους.

Εμείς βρήκαμε 5 Ελληνίδες τραγουδίστριες που γνώρισαν μεγάλη επιτυχία σχετικά πρόσφατα (τη δεκαετία του 2000) και σήμερα ή έχουν εγκαταλείψει το τραγούδι, ή διαθέτουν πολύ μικρότερο κοινό. Δεν τις έχουμε ξεχάσει – και κυρίως δεν έχουμε χάσει την ελπίδα ότι θα να κάνουν το μεγάλο comeback!

... και μπορεί πέρυσι να τη βλέπαμε στο Dancing with the stars, ωστόσο στο τραγούδι δεν είναι ιδιαίτερα δραστήρια.



Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.