Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟ ΤΑ REALITY ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ, ΚΟΝΦΕΡΑΣΙΕ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ!





Αυτή κι αν ήταν έκπληξη! Να βρούμε κομφερασιέ στο τσίρκο γνωστή παίκτρια reality που πέρασε και από τις πίστες ως τραγουδίστρια! 


Μάθε τέχνη κι άστηνε.... που λέει και η παροιμία. Και η Γωγώ Γαρυφάλλου, το γνωστό "Γωγουλίνι", το κάνει πράξη και με το παραπάνω. Μετά το πέρασμά της από το αλησμόνητο reality "The Wall" και αρκετά χρόνια δουλειάς στις πίστες ως τραγουδίστρια και μάλιστα του team του Γιάννη Φλωρινιώτη, είπε να αξιοποιήσει τα κορμάκια με τις πούλιες και έτσι πλέον εργάζεται ως κομφερασιέ στο τσίρκο! Ναι, αλήθεια σας λέμε. Την είδαμε με τα μάτια μας την Κυριακή στην πρωινή παράσταση του τσίρκου που έχει "αράξει" στην Ανθούσα και μάλιστα να κάνει έναρξη του show με κατακόκινο κορμάκι με πούλιες, τουτού και ασημένιες γκέτες, τραγουδώντας το "τακα τακα τακα τα... καρδιά μου πως χτυπάς". Ενώ μετά ανέλαβε την παρουσίαση των ατραξιόν του τσίρκου. Άφωνοι.... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.