Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Tραγωδία σε ομαδικό όργιο ηλικιωμένων στο Βέλγιο με 7 νεκρούς


Μακάβρια φάρσα η τραγωδία..Απρόσμενη εξέλιξη υποτίθεται ότι είχε σεξουαλικό όργιο ηλικιωμένων στο Σαρλερουά. Όλοι οι συμμετέχοντες ήταν πάνω από 65 ετών

Εφτά νεκρούς, πέντε  από καρδιακά επεισόδια και δύο από πνευμονικά οιδήματα. Όλα αυτά, κατά τη διάρκεια ομαδικού οργίου στην πόλη Σαρλερουά του Βελγίου.
Η ομαδική συνεύρεση των ηλικιωμένων διοργανώθηκε από τον José Deflandre και το "πάρτι" ονομαζόταν  "50 shades of  Karolos" ενώ έλαβε χώρα σε τοποθεσία που μόνο οι 200 συνολικά συμμετέχοντες γνώριζαν.
Όλοι ήταν άνω των 65 ετών.
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς δύο από τους συμμετέχοντες ένιωσαν έντονο, οξύ πόνο στο στήθος. Ανάμεσα στο πλήθος βρίσκονταν και γιατροί που έσπευσαν να βοηθήσουν. Λίγο μετά ένας τρίτος ηλικιωμένος κατέρρευσε.
Το όργιο συνέβη στον 4ο όροφο ενός κτιρίου στο κέντρο της πόλης με δύσκολη πρόσβαση. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο καθυστέρησαν να φτάσουν και οι διασώστες και να μεταφερθούν τα θύματα στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.
Μέσα στον πανικό, που ακολούθησε, άλλα οκτώ άτομα είχαν καρδιακό επεισόδια και τέσσερις από αυτούς έχασαν τη μάχη με τη ζωή.
Τα παραπάνω ονειρεύτηκε η... οργιώδης φαντασία του περιβόητου Βέλγου φαρσέρ του Διαδικτύου Βενσάν Φλιμπουστιέ που έγραψε τη σχετική "είδηση" στην ιστοσελίδα Nordpresse.be.
Πολύς κόσμος και έγκυρα μέσα ενημέρωσης την πάτησαν, έως και η επίσημη εφημερίδα του Κρεμλίνου, τη Rossiiskaya Gazeta.
Φυσικά τέτοιο όργιο - και με τόσα θύματα - δεν υπήρξε ποτέ, επισήμως τουλάχιστον

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.