Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ βάζει λουκέτο


Γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ βάζει λουκέτο
Αίτησης πτώχευσης καταθέτει αύριο η αλυσίδα σούπερμάρκετ
 Λάρισα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εξαγορά τους από επενδυτή.
Στην περίπτωση που εκδηλωθεί ενδιαφέρον εξαγοράς, η αίτηση πτώχευσης εναντίον της εταιρίας θα αναβληθεί.
Χτες πραγματοποιήθηκε συνέλευση των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ Λάρισα, οι οποίοι εδώ και 14 μήνες παραμένουν απλήρωτοι. 


Οπως έγινε γνωστό η αλυσίδα σούπερμάρκετ Μαρινόπουλος, έχει ήδη εξασφαλίσει δύο μεγάλα σούπερμάρκετ Λάρισα, σε Τύρναβο και Ελασόνα τα οποία θα λειτουργήσει στις αρχές Νοεμβρίου με τη μέθοδο του franchising.
Υπενθυμίζεται ότι η αλυσίδα "Λάρισα" είχε προ ημερών συμφωνηθεί να εξαγοραστεί από την Μαρινόπουλος, συμφωνία όμως η οποία δεν προχώρησε.
Πλέον οι εργαζόμενοι στα σούπερμάρκετ Λάρισα έχουν περιέλθει σε δεινή κατάσταση, ενώ σε "πρόσφατη ανακοίνωση τους αναφέρουν "Οι 600 εργαζόμενοι, που δουλεύαμε πολλά χρόνια στα Σούπερ Μάρκετ Λάρισα, βγάζοντας μεγάλα κέρδη για τους μεγαλομετόχους τους, σήμερα βρισκόμαστε ένα βήμα πριν και την τυπική απόλυση, αφού εδώ και 3 μήνες τα Σούπερ Μάρκετ Λάρισα, είναι κλειστά, αλλά και απλήρωτοι για 14 μήνες.
Μας μείωσαν 2 φορές τους μισθούς μας (συνολικά κατά 30%) τα τελευταία δυο χρόνια, απέλυσαν αρκετές δεκάδες συναδέλφους μας, τάχα για να σώσουν την επιχείρηση. Την επιχείρηση όμως την καταχρέωσαν οι εργοδότες με 35.000.000 ευρώ και τώρα κάνουν πως ψάχνουν λύση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.