Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΜΑ ΡΕΜΑΝΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (video)












2 σχόλια:

  1. Τι ωραίο παραμύθι! Μου θύμισε τον Παραμυθά των παιδικών μου χρόνων με την κακιά μάγισσα Κλο-κλο.
    Η παρούσα διοίκηση τα έκανε όλα καλά. Μου μείωσε τον μισθό μόνο κατά 6.1%. Το γεγονός ότι παίρνω 30% λιγότερα είναι αποτέλεσμα των αεροψεκασμών.
    Τώρα προτίθεται να μου κάνει μείωση μόνο 8.1% και η συνολική μείωση θα ανέλθει στο 12% (6.1+8.1=12) καημένε Πυθαγόρα τι σου έμελλε να πάθεις.
    Η παρούσα διοίκηση κατάφερε να είναι ενήμερη όσον αφορά τα χρέη που η ΙΔΙΑ δημιούργησε, μην καταβάλλοντας ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΓΜΕΝΟΥΣ φόρους ύψους 48 εκ. αφού οι εργαζόμενοι τσόνταραν άλλα 12 εκ. μόνο.
    Η παρούσα διοίκηση κατάφερε να μοιράσει 20εκ. μέρισμα όταν η επιχείρηση είχε 9εκ ζημιές. Κατάφερε επίσης να εξευτελίσει το brand name της επιχείρησης προαναγγέλοντας στάση πληρωμών τον Αύγουστο του 2013.
    Η παρούσα διοίκηση συνεχίζει τον εκβιασμό "ή Α.Ε. ή κλείνουμε" παρά το γεγονός ότι φιλότιμες προσπάθειες χρόνων δεν κατάφεραν να κάνουν το μαγαζί ζημιογόνο.
    Η παρούσα διοίκηση πανικοβλημένη από το γεγονός οτι, κάθε μέρα που περνάει, η τοπική κοινωνία και οι φορείς στέκονται περισσότερο αλληλέγγυοι στους απεργούς, εκβιάζει με τα χρήματα που χρωστά εδώ και χρόνια στους τοπικούς προμηθευτές.
    Οι παράλογοι απεργοί συνεχίζουν να μην πιστεύουν ότι αυτοί που κατέστρεψαν την επιχείρηση ΘΑ την χρηματοδοτήσουν τώρα γιατί έγιναν ξαφνικά καλά παιδιά.
    Οι παράλογοι απεργοί συνεχίζουν να υποκαθιστούν την Επιτροπή Καζίνων που δεν εισέπραττε ως όφειλε τους ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΓΜΕΝΟΥΣ φόρους που θα πληρώσεις στο τέλος ΕΣΥ Ελληνα.
    Οι παράλογοι απεργοί συνεχίζουν να υποκαθιστούν τον Δήμο που 18 χρόνια δεν έκανε ΕΝΑΝ διαχειριστικό έλεγχο στα συνεταιράκια του, για να δει ΠΟΥ πάνε τα εκατομμύρια των κερδών.
    Οι παράλογοι απεργοί συνεχίζουν να στηρίζουν την επιβίωση της επιχείρησης ξεμπροστιάζοντας καθημερινά τους α- μετόχους που θέλουν να κάνουν buisness με τα λεφτά των εργαζομένων, του κράτους και την περιουσία του Δήμου.
    Οι παράλογοι απεργοί συνεχίζουν να θυμίζουν σε όλους μας ότι η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και το ΦΙΛΟΤΙΜΟ δεν αποτιμούνται σε ευρώ.
    Ο κ. Ρεμαντάς έχει δίκιο που μας λέει παράλογους. Για τους ομοίους του αποτελεί παραλογισμό οι εργαζόμενοι να έχουν άποψη. Οφείλουμε όμως να του υπενθυμίσουμε οτι είμαστε εδώ πρίν έλθει και θα είμαστε εδώ όταν με το καλό αποχωρήσει, για να διορθώσουμε την ζημιά που έχει κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι απο τα πιο ωραια σχολια που εχω διαβασει απλα κι ωραια ειπες τα πραγματα με το ονομα τους ευγε!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.