Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΦΡΙΚΗ στους Αμπελόκηπους: Δολοφόνησε την φίλη του και κοιμόταν με το πτώμα της που ήταν σε αποσύνθεση επί 25 μέρες!


Για τη δολοφονία της 48χρονης συντρόφου του συνελήφθη ένας 52χρονος στους Αμπελόκηπους, ο οποίος κρατούσε για 25 ημέρες τη νεκρή γυναίκα στο διαμέρισμά του...
 Ο 52χρονος, ειδοποίησε τις αρχές, οι οποίες τον συνέλαβαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.
Το περασμένο Σάββατο ο 52χρονος επικοινώνησε με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και ανέφερε ότι είχε στο σπίτι του, στους Αμπελόκηπους, είχε το πτώμα της 48χρονης Ιρλανδής συντρόφου του.



Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι βρήκαν το άψυχο σώμα της τοποθετημένο πάνω στο κρεβάτι και στο χώρο κρεμασμένα αρωματικά χώρου καθώς το πτώμα ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Ο 52χρονος υποστήριξε ότι δεν την σκότωσε ενώ λόγω της σήψης δεν ήταν δυνατόν να εντοπιστούν εξωτερικά τραύματα.

Από την έρευνα προέκυψε πως ο θάνατος της είχε επέλθει πριν από αρκετές ημέρες (πάνω από 20 όπως αναφέρουν πληροφορίες) και ότι η άτυχη γυναίκα είχε διαπληκτιστεί με τον κατηγορούμενο ο οποίος την είχε χτυπήσει. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εκτελέσεων Ποινών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.