Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ


Συνελήφθη, χθες (20.4.2014) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του
Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ένας (1) 33χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία 54χρονου αλλοδαπού υπηκόου Ρουμανίας.


Ειδικότερα, όπως προέκυψε, χθες το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, εντός διαμερίσματος, μετά από διαπληκτισμό που είχαν οι δύο αλλοδαποί για προσωπικές διαφορές, ο 33χρονος με τη χρήση μαχαιριού τραυμάτισε τον 54χρονο στα πόδια.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, συνέλαβαν τον 33χρονο, ενώ βρήκαν και κατάσχεσαν το μαχαίρι που χρησιμοποίησε.

Ο 54χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.