Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ:Ο νέος αρχιεπίσκοπος των Παλαιοημερολογιτών της Ελλάδας είναι πρώην μοντέλο


Γνωστός στο πανελλήνιο ως μοντέλο και από την συμμετοχή του σε τηλεοπτικά πάνελ έγινε ο Βασίλης Βεζυρέας, που, πλέον, έβαλε τα ράσα και, μάλιστα, ενθρονίστηκε… αρχιεπίσκοπος!
Ήταν ...


πριν από 14 χρόνια όταν ο Βασίλης Βεζυρέας έκανε την εμφάνισή του στη showbiz, αναστατώνοντας τα τηλεοπτικά πάνελ καθότι ήταν διάκονος αλλά… πετούσε τα ράσα για χάρη του lifestyle! Μάλιστα, δεν είχε διστάσει να κάνει πασαρέλα, αλλά και να είναι παρών σε κοσμικές εκδηλώσεις, συνήθως με τις «κολλητές» του Ρούλα Βροχοπούλου, Πόπη Μαλιωτάκη και Κόμισσα.

Κατόπιν απόφασης της Ιεράς Συνόδου, τον Οκτώβριο του 2002 η Εκκλησία της Ελλάδας τον καθαίρεσεκι εκείνος της… αφιέρωσε τραγούδι, ενώ στη συνέχεια εντάχθηκε στους κόλπους της εκκλησίας των Παλαιοημερολογιτών.
Με το όνομα Παρθένιος ο Α’, ο πάλαι ποτέ πανελίστας χειροτονήθηκε το 2003 αρχιμανδρίτης, ένα χρόνο αργότερα εξελέγη μητροπολίτης και, πλέον, εξελίχθηκε σε… αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος! Ο νέος αρχιεπίσκοπος των Παλαιοημερολογιτών (που ουδεμία σχέση έχουν με την Ορθόδοξη Εκκλησία και έχουν δεκάδες οργανώσεις αλλά καμία δεν αναγνωρίζεται) επρόκειτο να ενθρονιστεί το Σάββατο, στη Νίκαια, ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισε να ακυρώσει την τελετή και να μοιράσει τα χρήματα σε γεύματα για απόρους.

πηγή: εφημερίδα «Esrpesso»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.