Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΛΟΥΤΡΑΚΙ:ΑΜΑΥΡΩΘΗΚΕ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ(ΒΙΝΤΕΟ)



Ντροπή και αίσχος έπεσαν χημικά ανάμεσα σε μαθητές!

Αξέχαστη θα μείνει η σημερινή μέρα στους μικρούς μαθητές για τους λάθους λόγους.
Όσοι παρευρέθησαν στο παραλιακό πάρκο για την καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων,έγιναν μάρτυρες επεισοδίων μεταξύ μελών της Χ.Α και αριστερών οργανώσεων.
Όλα ξεκίνησαν όταν  ήρθε η σειρά του βουλευτή της Χ.Α κ. Μπούκουρα να καταθέσει στεφάνι.Οπαδοί αντιρατσιστικών οργανώσεων που ήταν μαζεμένοι στο χώρο, γιουχάρισαν το βουλευτή και κινήθηκαν εναντίον του. Άμεση ήταν η αντίδραση μελών της Χ.Α που συνόδευαν τον βουλευτή με αποτέλεσμα να μετατραπεί ο χώρος σε  ρινγκ. Η αστυνομία που αν και ήταν παρούσα δεν κατάφερε να αποτρέψει το γεγονός ,χρησιμοποίησε ακόμα και χημικά ανάμεσα  σε πολίτες και μικρά παιδιά που έτρεχαν πανικόβλητοι για να γλυτώσουν, ενώ προέβηκε  και σε συλλήψεις.
Τα σχόλια είναι περιττά στο βίντεο που ακολουθεί θα  δείτε σκηνές ντροπής που αμαύρωσαν την εθνική μας επέτειο.

Υ.Γ1 Ο κ. Ασημακόπουλος θα πρέπει να αισθάνεται πολύ περήφανος που με το ψήφισμα που προσπάθησε να περάσει στο δημοτικό συμβούλιο κατάφερε να προκαλέσει το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα.
Ο μόνος λόγος που ο κ. Μπούκουρας παρευρέθηκε στο Λουτράκι ήταν ακριβώς αυτός. 
Υ.Γ2  Συγχαρητήρια σε αυτούς που προκάλεσαν τα επεισόδια και δίδαξαν στους μικρούς μαθητές τι πάει να πει δημοκρατία!!! Απλώς έκτος από το ξύλο υπάρχουν και άλλοι τρόποι να αντιδράσεις σε κάτι με το οποίο διαφωνείς. Διαφορετικά στα μάτια  ενός ουδέτερου παρατηρητή φαίνεται ότι διαπράττεις το ίδιο για το οποίο κατηγορείς την άλλη πλευρά.

Υ.Γ 3 Συγχαρητήρια και στην αστυνομία που θεώρησε σκόπιμο να χρησιμοποίησει  χημικά ανάμεσα σε μικρούς μαθητές και ανυποψίαστους πολίτες.   

18 σχόλια:

  1. Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου για το ΥΓ1, ο Ασημακοπουλος μονος και αποκλειστικος υπαιτιος για τον σημερινο περιγελο της πολης!!!!
    Υ.Γ Οπως λεει και η αρχηγος τους "Ξερεις τι κοπο θελει να οργανωσης ενα συλλαλητηριο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οχι κυριε μου. Ντροπη στο δημοτικο συμβουλιο που επετρεψε σε ναζι να παρεβρεθουν σε επετειο απελευθερωσης.

    Οι 'νομιμοι' χρυσαυγιτες που οπως λετε ειναι 'δημοκρατικα' εκλεγμενοι ειναι εκεινοι που κυκλοφορουν με μαχαιρια κ σφαζουν αδυναμους μεταναστες, θελουν να αφανισουν αριστερους κ επιβαλλουν με την βια τους την οποια δημοκρατια θεωρουν οτι εκπροσωπουν. Οι ιδιοι δημοκρατικοι χρυσαυγιτες, λενε οσους ειναι εναντιον τους πολιτικα πτωματα κ ξεφτιλιζουν την σημαια μας. Οι κ. χρυσαυγιτες κανουν εφοδο στο Λουυτρακι που δεν εχουν κανεναν δεσμο μονο κ μονο για να προκαλεσουν. Γνωριζω τους εμπλεκομενους απο την αντιφασιστικη πλευρα κ ειστε ανεκδιηγητοι οσοι τους ταυτιζετε με κομματα. Εμεις οι αντιφασιστες του Λουτρακιου δεν ημασταν ποτε κοντα σε κομματα, ημασταν κ ειμαστε κοντα στον συνανθρωπο. Ψαξτε να βρειτε κομματοσκυλα στον καθρευτη σας. Ο ναζισμος των χρυσαυγιτων εχει μασκαρευτει σε δηθεν πατριωτισμο! Τριζουν τα κοκκαλα των προγονων μας! Οι ταγματασφαλιτες εγιναν ξαφνικα πατριωτες κ οι κοτσαμπασιδες εκφραστες των Ελληνων. Κανεις χρυσαυγιτης δεν ειναι περισσοτερο Ελληνας απο εκεινους που μοχθουν για μια καλυτερη Ελλαδα χωρις κομματικες ταμπελες κ μισος προς τον συνανθρωπο. Αν θελετε μια Ελλαδα ντροπη της ανθρωποτητας (μενω εξωτερικο κ ξερω τι αντικτυπο εχει η χρυση αυγη στον πολιτισμο μας κ στην φημη μας) τοτε δεχτητε οτι οι Ελλνες δεν θα επρεπε να ηταν αυτο που θελουν οι χρυσαυγιτες να γινουμε. Αλλα ξεχασα, το Λουτρακι ηταν παντα με την χουντα, κ οταν αυτη επεσε τοτε ολοι εγιναν δημοκρατες. Τωρα, ειμαστε παλι δημοκρατες υποστηριζοντας την χρυση αυγη. Α ρε παιδεια που εχουμε! Αληθεια, αυτο το 7% της χ.α τι ψηφιζε πριν 4 χρονια; Μηπως Νεα Δημοκρατια; Μηπως αυτο το 7% ειναι μερος της καταστροφης της Ελλαδας; Πρωην βολεμενων που τωρα πια η πολιτειακη τους δημοκρατια δεν περνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου εισαι και εσυ αντιρατσιστρια οπως λες ,τι ρατσισμος ηταν αυτος που δειξατε ως προς τον βουλευτη της Χ.Α. και πιστεψε με ουτε χρυσαυγιτης ειμαι ουτε κουμμουνιστης.αποφασιστε αν ειστε αντιρατσιστες η απλα επιλεκτικα αντιρατσιστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΑΥΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο για τα καρναβάλια κάνουν οι κύριοι κύριοι του δήμου μας, να παρατηθούν οι υπεύθυνοι δημοτικοί σύμβουλοι που με τον τρόπο τους αμαύρωσαν την σημερινή ΕΘΝΙΚΉ ΕΠΈΤΕΙΟ και που φρόντισαν να ξευτιλιστεί ο Δήμος μας πανελλαδικά. ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια ερώτηση μόνο ποίοι και ποίοι είναι οι φασίστες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ 'ΤΡΕΙΣ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ'.ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΑΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. “ΟΥ ΠΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ”: “Ούκ έφη δε τους Λακεδαιμονίους ερωτάν πόσοι εισίν οι πολέμιοι αλλά που εισίν”. (“Έλεγε, ότι οι Σπαρτιάτες δεν ερωτούν πόσοι είναι οι εχθροί αλλά πού είναι”).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο χρόνος δίνει όλες τις απαντήσεις χωρίς να χρειάζεται καν τις ερωτήσεις.
    Ευριπίδης, 480-406 π.Χ., Αρχαίος τραγικός
    21-04-1967

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος έχει γαλήνη για να δέχεται τα πράγματα που δεν μπορεί ν' αλλάξει, έχει δύναμη για ν' αλλάξει τα πράγματα που μπορεί κι έχει σοφία για να μπορεί να καταλάβει τη διαφορά!!! 21-04-1967

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τόσο αντιδημοκράτες είστε στο Λουτράκι η Χ.Α την ψήφισαν τόσοι Έλληνες και οφείλετε να το σεβαστίτε αυτό δηλαδή ο Λογοθέτης που έκανε κατάθεση στεφάνου που έχει καταστρέψει το Λουτράκι από τη μέρα που βγήκε γιατί δεν του κάνατε τίποτα η στους αντιπρωσόπους των άλλων κομμάτων που μα ςέχουν εξαθλιώση τελειως όσο για τομ Τετράδη έκανε ιεροσυλία και σκύλεψε τη μνήμη των Νεκρών του 1821 με το να πετάξει το στεφάνι όσο για το σκάσε κανει κουμάντο εκείνος άμα έχει νεύρα να πάει σπίτι του και κουμάντο να κάνει εκεί γιατί από τον φτωχό λαό πληρώνεται και δεν δικαιολογείται τέτοια συμπεριφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κακός δημόσιος υπάλληλος είναι αυτός που για κάθε λύση εφευρίσκει αντίστοιχο πρόβλημα ! 21-04-1967

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. «Ποτέ μην κάνεις κάτι εναντίον της συνείδησης σου ακόμη και αν το απαιτεί το κράτος», Α. Einstein σκλαβος δεν γεννιεσαι.....αλλα γινεσαι στην πορεια

    «Caer estα permitido, levantarse es obligatorio» ΖΗΤΩ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ 2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Ποιος είναι μεγαλύτερος εγκληματίας, αυτός που ληστεύει μια τράπεζα ή αυτός που την ιδρύει;" - B. Brecht

    Τελικά τα κατάφερα και δραπέτευσα... Hasta la vista ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ 2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μιτε κ κατεπεκταση δημαρχος οι υπευθυνοι αποκλειστικα.ο νοων νοειτο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Αστερόσκονη αν θες να τα βλέπεις αντικειμενικά. Οι χ.α.τες είναι αυτοί που είναι. Οι "αντιφασίστες" είναι αυτοί που πριν κάτι εβδομάδες στην πορεία στην Αθήνα, πλάκωσαν ένα άτομο επειδή είχε ελληνική σημαία και τον θεώρησαν φασίστα. Αφου ανήκεις στους αντιφασίστες του Λουτρακίου θα γνωρίζεις άτομα που ήταν χθες στην γιορτή και είναι υπέρμαχοι του "φαντάζει ωραία καμμένη η σημαία" και "το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του". Στο εξωτερικό επειδή έχω βρεθεί και εγώ με όσους έχω συζητήσει για Ελλάδα με ρώταγαν για την οικονομία και για την διαφθορά. ΕΝΑ μόνο άτομο με ρώτησε για την ακροδεξιά. Όπως καταλαβαίνεις η γενιά του Πολυτεχνείου μας ντροπιάζει και μας βασανίζει μέχρι σήμερα. Το 7% της χ.α. ψήφιζε ότι ψήφιζε το 9% των αν.ελ., το 4% της δημ.αρ. του 22% του σύριζα. Αν δεις και τις "μεταγγραφες" του σύριζα σε επίπεδο στελεχών και συνδικαλιστών θα καταλάβεις ότι σύσσωμο το σάπιο κομμάτι του πασοκ μετατοπίστηκε προς τα αριστερά.
    Ξαναλέω η χ.α. ξέρουμε τι είναι, αλλά μην έχουμε αυταπάτες ότι η άλλη πλευρά είναι κάτι καλύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι μόνοι που διχάζουν τους Έλληνες είναι οι νεοναζι της χρυσής αυγής. Ακριβώς γιατί μιλάνε στο όνομα της πατρίδας και του έθνους μας, αλλά το μόνο που κάνουν είναι να σπέρνουν μίσος! Τους ανάρχες και όσους δεν μιλάνε εξονόματος της Ελλάδας μας δεν τους φοβάμαι, αυτοί εξάλου το δηλώνουν ότι δεν νοιάζονται και τόσο για την πατρίδα μας. Τους ναζί που τους έμαθα από πρώτο χέρι ως μέλος (ευτυχώς για λίγο) φοβάμαι! Φοβάμαι το κακό που θα προξενήσουν στην πατρίδα μου! (και χαίρομαι που επιτέλους τους καταλάβαμε, αργήσαμε βέβαια, και μαζί κι εγώ).

    Ανώνυμος Έλληνας - Κορίνθιος Πατριώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ντροπή σου εσένα αστερόσκονη που δε΄΄ιχνεις των αντιδημικρατικό σου χαρακτήρα και καλά έκαναν και αφησαν να κάνει κατάθεση στεφάνου η Χ.Α που με δημοκρατιτές διαδικασίες εκληχτικε από τον Ελληνικό λαό και δες πιοι είναι πραγματικά αυτοι που ειναι φασίστες στην Ελλάδα και πιοι είναι οι πραγματικοί μα ςεχθροί του Έθνους μας και της χώρας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.