Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Ελευθερία Μητροπούλου: Το μοντέλο που τρέλανε Ολλανδούς εκδότες με τις αναλογίες του!


Είναι ένα εντυπωσιακό κορίτσι με αναλογίες που προκαλούν τουλάχιστον προσοχή. Και μπορεί στην Ελλάδα να μην εκτιμούν το 90-67-98…δε συμβαίνει ωστόσο το ίδιο και στην Ολλανδία.


Η Ελευθερία μετά απο πολλά χρόνια γυμναστικής και κλασσικού μπαλέτου κατάφερε να ξεφύγει απο τα Ελληνικά σύνορα και ετοιμάζεται να χτίσει καριέρα στο εξωτερικό. Οι υπεύθυνοι μεγάλου περιοδικού στην Ολλανδία είδαν την φωτογράφηση της μοντέλας στο Playboy και της πρότειναν να ταξιδέψει στο Άμστερνταμ για φωτογράφηση με concept «Η κρίση μπορεί να γεννά προβλήματα στην Ελλάδα αλλά η Ελλάδα συνεχίζει και παράγει καλλονές». Τις επόμενες μέρες η Ελευθερία φεύγει για τα ξένα. Θα ακούσει την πρόταση-η οποία μαθαίνω ότι είναι και προσοδοφόρα- και αν συμφωνήσει θα απλώσει το 1,75 κορμί της για τα μάτια των Ολλανδών…Πάρτε μια γεύση απο το κορίτσι!







Πηγή:http://blogs.gossip-tv.gr/nassos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.