Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

ΑΙΣΧΟΣ:100.000 ΖΩΑ κανουν sex με ζωα. Δειτε την εικονα


100.000 ΖΩΑ κάνουν σεξ με τα κατοικίδια τους και όχι μόνο !

Το συγκεκριμένο σκυλί βιάστηκε στη Γερμανία.
 Για όσους δεν ξέρουν Γερμανικά. Το κείμενο στη φωτογραφία λέει:

"Μη κοιτάς αλλού. Πιστεύεις ότι ένας σκύλος θέλει κάτι τέτοιο;
Πείτε όχι στην κακοποίηση των ζώων"




Διαμάχη ξέσπασε στη Γερμανία για τον τρόπο με τον οποίο η πολιτεία θα χειριστεί τους κτηνοβάτες. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση προωθεί σχέδιο νόμου για την απαγόρευση της κτηνοβασίας, βρίσκεται όμως αντιμέτωπη με οργάνωση υπεράσπισης της πρακτικής αυτής, η οποία ισχυρίζεται ότι ο αριθμός των ανθρώπων που επιδίδονται στην κτηνοβασία ξεπερνά τις 100.000 και επίσης ότι η συνέρευση γίνεται με τη συνένεση των ζώων!
Στην επιτροπή Γεωργίας της γερμανικής Βουλής πάει αύριο η πρόταση για τροποποίηση του νόμου περί κτηνοβασίας, ο οποίος μέχρι σήμερα την απαγορεύει μόνο στην περίπτωση που το ζώο τραυματίζεται. Η νέα πρόταση προβλέπει ρητή απαγόρευση τέτοια σεξουαλικής συνεύρεσης, "ώστε να βελτιωθεί και ο βαθμός προστασίας των ζώων", δήλωσε στην εφημερίδα "Tageszeitung" (Tαζ) o επικεφαλής της Επιτροπής Γεωργίας της Μπούντεστανγκ Χανς-Μίχαελ Γκόλντμαν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο lcitynews.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.